Tilføjelse af en Facebook -kilde

Hvis du vil tilføje en Facebook -kilde til sociale medier, skal du blot klikke på knappen Tilføj Facebook -side. Dette udløser følgende prompt:

Her kan man vælge mellem følgende valg:

1. Facebook dette tilføjer en kilde, der peger på en Facebook -side, som kun henter offentlige meddelelser
  2. Messenger dette tilføjer en kilde, der peger på en Facebook privat besked kanal

Tilføjelse af en offentlig Facebook -kilde

Uanset hvilken af de to kilder du vælger at tilføje, skal du godkende mod kontoen, der ejer messenger eller Facebook -siden. Dette trin ser sådan ud:

Når Facebook -kontoen er blevet godkendt, kan man konfigurere kilden og beskrivelsen. For en offentlig side skal man vælge den nøjagtige side, der er knyttet til denne konto:

I eksemplet ovenfor åbnes det sidste sæt muligheder for at konfigurere ved at klikke på knappen Tilslut:

Dette repræsenterer et sæt konfigurationsindstillinger. De felter, der skal konfigureres, er:

1. Service dette skal pege på det adgangspunkt, der er knyttet til tjenesten
  2. Meddelelsestype dette dikterer de typer beskeder, der kan hentes. Privat besked henter kun private beskeder, og offentligheden henter offentlige indlæg, der er synlige for alle. Dette afhænger af den kanal, der er valgt Facebook -side eller Facebook Messenger
  3. -dette angiver køen, som skal bruges til at kanalisere meddelelser til agentprogrammet
  4. Beskrivelse Dette felt giver dig mulighed for at indtaste en meningsfuld beskrivelse af kilden.

For at afslutte konfigurationen skal du blot klikke på knappen Opret . Dette tilføjer kilden i listen over kilder, så den kan sættes på pause, afbrydes, fjernes eller ændres yderligere.

Tilføjelse af en privat Facebook -kilde

Den anden mulighed, når du tilføjer en Facebook -kilde, er at vælge en privat beskedkanal - Messenger:

Når godkendelsesprocessen er fuldført, bliver du bedt om at vælge Facebook -siden, som du vil hente en privat besked til. Dette ser sådan ud:

Når du klikker på Opret forbindelse , kan du konfigurere de sidste felter, der er de samme som dem for en offentlig kildekanal:

Da dette allerede er en privat beskedkanal, kan feltet Meddelelsestype ikke ændres. Man kan fortsætte med at vælge en kø til kilden og tilføje en tilsvarende beskrivelse.
Når alle felter er konfigureret, kan du klikke på knappen Opret, som afslutter kildeændringen og tilføjer den til listen over tilgængelige sociale mediekilder.