For å legge til en Facebook Social media kilde, klikker du bare på Legg til Facebook-side-knappen. Dette utløser følgende melding:

Her kan man velge mellom følgende valg:

1. Facebook dette vil legge til en kilde, som peker til en Facebook -side, som bare vil hente offentlige meldinger
  2. Messenger dette vil legge til en kilde, som peker til en Facebook privat meldingskanal

Legge til en offentlig Facebook -kilde

Uansett hvilken av de to kildene du velger å legge til, må du autentisere mot kontoen som eier messenger eller Facebook -siden. Dette trinnet ser slik ut:

Når Facebook -kontoen er godkjent, kan man konfigurere kilden og beskrivelsen. For en offentlig side må man velge den eksakte siden som er knyttet til denne kontoen:

I eksemplet ovenfor åpnes det siste settet med alternativer ved å klikke på Koble -knappen for å konfigurere:

Dette representerer et sett med konfigurasjonsinnstillinger. Feltene som må konfigureres er:

1. Tjeneste dette må peke til tilgangspunktet, knyttet til tjenesten
  2. Meldingstype dikterer typen meldinger som kan hentes. Privat melding vil bare hente private meldinger og offentlig vil hente offentlige innlegg, synlige for alle. Dette avhenger av kanalen som er valgt Facebook -side eller Facebook Messenger
  3. -dette angir køen, som skal brukes til å kanalisere meldinger til agentprogrammet
  4. Beskrivelse Dette feltet lar deg angi en meningsfull beskrivelse for kilden.

For å fullføre konfigurasjonen, klikker du bare på knappen Opprett . Dette legger til kilden i kildelisten, slik at den kan settes på pause, kobles fra, fjernes eller endres ytterligere.

Legge til en privat Facebook -kilde

Det andre alternativet, når du legger til en Facebook -kilde, er å velge en privat meldingskanal - Messenger:

Når autorisasjonsprosessen er fullført, blir du bedt om å velge Facebook -siden som du vil hente en privat melding til. Dette ser slik ut:

Når du klikker på Koble til , kan du konfigurere de siste feltene, som er de samme som feltene for en offentlig kildekanal:

Siden dette allerede er en privat meldingskanal, kan feltet Meldingstype ikke endres. Man kan fortsette å velge en kø for kilden og legge til en tilsvarende beskrivelse.
Når alle feltene er konfigurert, kan du klikke på Opprett -knappen, som fullfører kildemodifiseringen og legger den til listen over tilgjengelige sosiale medier -kilder.