Facebook -lähteen lisääminen

Jos haluat lisätä Facebook -sosiaalisen median lähteen, napsauta Lisää Facebook -sivu -painiketta. Tämä käynnistää seuraavan kehotteen:

Täällä voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

1. Facebook tämä lisää lähteen, joka osoittaa Facebook -sivulle, joka hakee vain julkisia viestejä
  2. Messenger tämä lisää lähteen, joka osoittaa Facebookin yksityisviestikanavalle

Julkisen Facebook -lähteen lisääminen

Kumpi tahansa kahdesta lisättävästä lähteestä on todennettava Messenger- tai Facebook -sivun omistavaa tiliä vastaan. Tämä vaihe näyttää tältä:

Kun Facebook -tili on valtuutettu, lähde ja kuvaus voidaan määrittää. Julkista sivua varten sinun on valittava tälle sivulle liitetty tarkka sivu:

Yllä olevassa esimerkissä Yhdistä -painikkeen napsauttaminen avaa viimeiset asetukset:

Tämä edustaa joukkoa kokoonpanoasetuksia. Määritettävät kentät ovat:

1. Palvelu Tämän on osoitettava palveluun liittyvä tukiasema
  2. Viestityyppi tämä sanelee viestityypit, jotka voidaan hakea. Yksityinen viesti hakee vain yksityisviestit ja julkinen julkiset viestit, jotka ovat kaikkien nähtävissä. Tämä riippuu valitusta Facebook -sivusta tai Facebook Messengeristä
  3. Jono -tämä määrittää jonon, jota käytetään viestien kanavoimiseen agenttisovellukseen
  4. Kuvaus Tässä kentässä voit syöttää mielekkään kuvauksen lähteelle.

Viimeistele kokoonpano napsauttamalla Luo -painiketta. Tämä lisää lähteen lähdeluetteloon, jotta se voidaan keskeyttää, irrottaa, poistaa tai muokata edelleen.

Yksityisen Facebook -lähteen lisääminen

Toinen vaihtoehto, kun lisäät Facebook -lähteen, on valita yksityinen viestikanava - Messenger:

Kun valtuutusprosessi on valmis, sinua kehotetaan valitsemaan Facebook -sivu, jolle haet yksityisviestiä. Tämä näyttää tältä:

Kun napsautat Yhdistä , voit määrittää viimeiset kentät, jotka ovat samat kuin julkisen lähteen kanavalla:

Koska tämä on jo yksityisviestikanava, Viestityyppi -kenttää ei voi muokata. Jatkossa voidaan valita jono lähteelle ja lisätä vastaava kuvaus.
Kun kaikki kentät on määritetty, voit napsauttaa Luo -painiketta, joka viimeistelee lähteen muokkauksen ja lisää sen käytettävissä olevien sosiaalisen median lähteiden luetteloon.