Tekstiviestilähteen lisääminen

Kesäkuun 2019 julkaisun myötä esittelemme uuden sosiaalisen median kanavan tekstiviestit.

Edellytys

Kun määrität uutta tekstiviestilähdettä, suurin osa asetuksista käsitellään Puzzel Admin -portaalin kautta. SMS -palvelu on kuitenkin määritettävä Puzzel SMS -alustalle. Suurin osa seuraavissa vaiheissa määritettävistä kentistä perustuu tähän jo olemassa olevaan kokoonpanoon.

Jos sinulla on jo määritetty SMS -palvelu, seuraava askel on napsauttaa Lisää lähde -painiketta Palvelut -> Sosiaalinen. Tämä käynnistää ponnahdusikkunan lisäämään uuden sosiaalisen median lähteen:

Jatka määritystä napsauttamalla Lisää tekstiviesti -painiketta. Tämä näyttää seuraavan ponnahdusikkunan, joka sisältää muita kokoonpanokenttiä:

Tämän ponnahdusikkunan käytettävissä olevat kentät ovat:

1. "Valitse palvelu" - tämä viittaa aiemmin määritettyyn palvelunumeroon.
  2. "Valitse jono" - tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita jonon, johon viestit välitetään.
  3. "Sms Service Id" - tämä on osa SMS -palvelun alkuasetuksia.
  4. "Käyttäjätunnus" - tähän lisäät käyttäjänimen, joka oli osa SMS -palvelun alkuasetuksia.
  5. "Salasana" - tämä salasana liittyy yllä olevaan käyttäjänimeen, joka on osa SMS -palvelun alkuperäistä kokoonpanoa.
  6. "Käytä istuntoa" - tämä asetus määrittää, käytetäänkö istuntoa tulevan viestinnän kontekstin säilyttämiseen.
  7. "Automaattinen vastausteksti" - tämä on automaattinen vastausteksti, joka lähetetään SMS -palvelua varten.
  8. "Kuvaus" - tämä on mielekäs kuvaus, jota käytetään uuden lähteen tunnistamiseen sosiaalisen median lähteiden luettelosta.

Kun tekstiviestilähde on määritetty, se lisätään jo olemassa olevien lähteiden luetteloon, kuten alla on esitetty:

Muokattavat kentät ovat seuraavat:

1. Kuvaus - tähän kenttään voit syöttää mielekkään kuvauksen lähteelle
  2. Tila - tämän avulla voit muuttaa yhteyden tilaa. Normaalitilassa yksi yhteys on yhdistetty, mikä tarkoittaa, että kaikki viestit haetaan agenttisovellukseen. Yhteyden voi myös asettaa keskeytettyyn tilaan, jolloin viestien hakeminen keskeytetään.
  3. Kartoitettu jono - tämä määrittää jonon, josta kaikki viestit haetaan.