Trustpilot -lähteen lisääminen

Huhtikuun 2019 julkaisun debyytti tukee Trustpilotia sosiaalisen median lähteenä. Tämä on toinen tehokas integraatio, joka mahdollistaa suoran käyttöliittymän sosiaalisen median lähteeseen, tässä tapauksessa Trustpilot.

Edellytykset

Jokaisella asiakkaalla, joka haluaa muodostaa yhteyden Trustpilot -tiliin, on oltava yritystili Trustpilotissa voidakseen käyttää tätä ratkaisua, koska Trustpilot -webhooksia tuetaan vain heidän yritystuotteessaan.

Trustpilot -lähteen määrittämisen yleinen kulku on esitetty alla olevassa kaaviossa:

Kuten edellä mainittiin, kun brändi on turvannut Trustpilot -tilin, se voidaan integroida NAA Social Media Widgetiin. Alla olevat vaiheet sisältävät tarvittavat vaiheet.

Uuden lähteen lisääminen

Uuden Trustpilot -lähteen lisääminen on samanlaista kuin kaikki muut lähteet. Tämä aloitetaan Lisää uusi lähde -painikkeella, joka sijaitsee järjestelmänvalvojan osiossa Palvelut-> Sosiaalinen:

Napsauttamalla Lisää Trustpilot -linkkiä saat yksinkertaisen ponnahdusikkunan, jossa sinun on annettava sivuston URL -osoite, joka on lisättävä. Tämä näyttää tältä:

Sitenimi / URL -osoite on yrityksesi URL -osoite, joka näkyy Trustpilotissa alla olevan esimerkin mukaisesti:

Jos et ole kirjautunut Trustpilot -tiliisi, sinua pyydetään tekemään niin:

Jos olet kirjautunut sisään, voit syöttää suoraan yritystäsi vastaavan URL -osan seuraavasti:

Kun tämä on tehty, siirryt kokoonpanon viimeiseen osaan, joka näyttää tältä:

Siinä on seuraavat muokattavat kentät:

1. Valitse Jono tämä antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa ennalta määritettyyn jonoon, jossa viestit vastaanotetaan.
  2. Kuvaus Tämä on tekstikenttä, johon voi kirjoittaa mielekkään kuvauksen lähteelle.

Lisäksi asetuksessa on erittäin tärkeä viesti, joka vaatii asiakkaan/käyttäjän toimia. Nämä tiedot avautuvat heti, kun tämä määritysvaihe on suoritettu:

Pohjimmiltaan tämä edellyttää, että URL -osoite, joka luodaan ja mainitaan nimenomaisesti, kuten yllä olevassa tekstissä, on lisättävä Trustpilot -tilisi integrointi-/webhooks -osioon. Esimerkkiasetus näyttää tältä:

Kun lähde on täysin määritetty ja sen määritykset on viimeistelty Luo -painikkeen avulla, lähde lisätään Sosiaaliset -osion lähdeluetteloon: