Twitter -lähteen lisääminen

Twitter -tilin lisääminen tapahtuu samoin kuin Facebook -lähteen lisääminen.

Aloita valitsemalla lähdeluettelosta "Lisää Twitter":

Jos et ole kirjautunut sisään, sinua pyydetään antamaan Twitter -tilisi kirjautumistiedot:

Kun tämä on tehty, sinulla on viimeinen vaihe, jossa valtuutat Puzzel -liittimen käyttämään tätä tiliä:

Viimeistele tämä vaihe napsauttamalla Valtuuta sovellus -painiketta. Tämä lisää lähteen järjestelmänvalvojaan ja tarjoaa seuraavan vaiheen, joka on esitetty alla:

Kun napsautat Yhdistä, siirryt prosessin viimeiseen vaiheeseen, joka näyttää tältä:

Tämä edustaa joukkoa kokoonpanoasetuksia. Määritettävät kentät ovat:

1. Palvelu Tämän on osoitettava palveluun liittyvä tukiasema
  2. Viestityyppi Tämä näyttää ladattavien viestien tyypit. Twitterin tapauksessa sekä julkinen että yksityinen
  3. Jono -tämä määrittää jonon, jota käytetään viestien kanavoimiseen agenttisovellukseen
  4. Kuvaus Tässä kentässä voit syöttää mielekkään kuvauksen lähteelle.

Viimeinen vaihe on lähteen luominen napsauttamalla Luo -painiketta, joka lisää lähteen käytettävissä olevien lähteiden luetteloon: