• Valitse hampurilaisvalikossa REQUEST MANAGEMENT (PYYNTÖJEN HALLINTA).

• Näyttöön avautuu oletusarvoisesti Vacation Authorisation (Loman hyväksyntä) -näyttö.

• Näytön yläosassa ovat painikkeet VACATION AUTORISATION, SHIFT SWAP AUTHORISATION and SENT NOTIFICATIONS (LOMAN HYVÄKSYNTÄ, VUORON VAIHDON HYVÄKSYNTÄ ja LÄHETÄ ILMOITUKSET).

• Napsauta asiakaspalvelijan pyyntöä. Yllä olevassa esimerkissä asiakaspalvelijan nimi on Sales1, Sales (Myynti1, Myynti).

• Näyttöön tulee alla olevaa esimerkkikuvaa vastaava näyttö.

• Pyynnön yläosassa ovat asiakaspalvelijalle allokoidut tunnit (Entitlement) ja hänen käyttämänsä tunnit (Used) ja jäljellä olevat tunnit (Remaining) sekä kuluvan että seuraavan vuoden osalta.

• Alaosassa on asiakaspalvelijan tekemä pyyntö. Pyynnössä on seuraavat tiedot:

• Date (Päivämäärä) – Päivämäärä, jota pyyntö koskee.

• Shift (Vuoro) – Tuntimäärä, jonka asiakaspalvelijan on määrä työskennellä päivänä, jota pyyntö koskee.

• Time of Request (Pyynnön aika) – Tuntimäärä, joka oli käytettävissä, kun asiakaspalvelija teki pyynnön.

• Current (Nykyinen) – Tällä hetkellä käytettävissä oleva tuntimäärä.

• Hyväksy pyyntö napsauttamalla Valintamerkki-kuvaketta tai hylkää se napsauttamalla Rasti-kuvaketta ja napsauta lopuksi COMPLETE REQUEST (VIIMEISTELE PYYNTÖ).

• Hyväksytyt lomat lisätään asiakaspalvelijan työvuorolistaan automaattisesti.

• Asiakaspalvelija saa ilmoituksen siitä, onko pyyntö hyväksytty vai hylätty.

• Kun haluat tarkastella lomien peruutuspyyntöjä, napsauta CANCELLATIONS (PERUUTUKSET) ja toimi edellä esitetyllä tavalla. Hyväksy peruutus napsauttamalla Valintamerkki-kuvaketta tai hylkää se napsauttamalla Rasti-kuvaketta.