• Napsauta Request Management (Pyyntöjen hallinta) -kohdasta SHIFT SWAP AUTHORISATION (VUORON VAIHDON HYVÄKSYNTÄ).

• Näyttöön tulee alla olevaa esimerkkikuvaa vastaava näyttö.

• Näet asiakaspalvelijan tekemät vaihtopyynnöt. Tiedot ovat seuraavat:

• Shift Date (Vaihtopäivä) – Päivä tai päivät, joita vuoron/vapaapäivän vaihto koskee.

• Agents (Asiakaspalvelijat) – Vaihtopyyntöön liittyvien asiakaspalvelijoiden nimet.

• Agent Skills (Asiakaspalvelijan taidot) – Asiakaspalvelijoiden taidot.

• Current Shifts (Nykyiset vuorot) – Työvuorot, jotka asiakaspalvelijoilla on tällä hetkellä.

• Proposed Shifts (Ehdotetut vuorot) – Vaihdon mahdollinen lopputulos.

• Hyväksy vaihto napsauttamalla Valintamerkki-kuvaketta tai hylkää se napsauttamalla Rasti-kuvaketta.