• Ga in het hamburgermenu naar VERZOEKENBEHEER.
  • Standaard verschijnt het Vakantie Autorisatie scherm.
  • Bovenaan het scherm ziet u knoppen die AUTORISATIE VAN DE SCHAKELAAR, AUTORISATIE VAN DE SHIFT-SWAP en VERSTUURDE NOTIFICATIES.
  • Klik op een verzoek van een agent. In het bovenstaande voorbeeld, voor de agent met de naamSales1, kiest u Verkoop.
  • Er verschijnt dan een scherm dat lijkt op het onderstaande.
  • Bovenaan het verzoek staan het Recht, het Gebruikte en het Resterende aantal uren voor de agent voor zowel het lopende als het volgende jaar.
  • Onderaan staat het verzoek van de agent. Bij het verzoek staat -
    • Datum - De datum waarvoor het verzoek bestemd is
    • Shift - Het aantal uren dat de agent moet werken op de gevraagde datum
    • Tijdstip van het verzoek - Hoeveel uren waren er beschikbaar toen de agent het verzoek deed
    • Huidig - Hoeveel uren zijn er nu beschikbaar
  • Klik op het Kruisje om het verzoek goed te keuren of af te wijzen, en klik dan op VERVolledIG VERZOEK.
  • Elke goedgekeurde Vakantie zal automatisch aan het rooster van de agenten toegevoegd worden.
  • De agent ontvangt een kennisgeving van de goedkeuring of afwijzing.
  • Om annuleringsaanvragen voor vakanties te bekijken, klikt u op ANNULERINGEN en volgt u dezelfde procedure. Kruis aan om een annulering goed te keuren, kruis aan om een annulering te weigeren.