• Klik in het Aanvraagbeheer op SHIFT-SWAP AUTHORISATIE.
  • Een scherm dat lijkt op het onderstaande zal verschijnen.
  • U zult de ruilaanvragen per agent zien. De informatie is als volgt
    • Shift Date - De datum of data waarvoor de shift swap / day off swap bestemd is.
    • Agenten - De namen van de agenten die bij het ruilverzoek betrokken zijn.
    • Vaardigheden van de agenten - De vaardigheden van de agenten.
    • Huidige verschuivingen - De verschuivingen die de agenten nu hebben.
    • Voorgestelde verschuivingen - Wat zou het resultaat van de ruil zijn.
  • Om de verwisseling toe te staan, klikt u op het vinkje, om te weigeren, klikt u op het kruisje.