• Fra Forespørselsbehandling klikker du på GODKJENNING AV BYTTE AV SKIFT.

• Da får du opp et skjermbilde som ligner på det nedenfor.

• Nå får du opp bytteforespørsler som agentene har sendt inn. Informasjonen er som følger

• Skiftdato – Datoen eller datoene som skiftbyttet/byttet av fridag gjelder for.

• Agenter – Navnene på agentene som er involvert i bytteforespørselen.

• Agentskills – Agentenes skills.

• Gjeldende skift – Skiftene agentene har nå.

• Foreslåtte skift – Hva resultatet av byttet ville være.

• Hvis du vil godta byttet, klikker du på haken, vil du avslå, klikker du på krysset.