• Klik på SHIFT SWAP AUTHORISATION (GODKENDELSE AF VAGTBYTTE) fra Request Management (Anmodningsadministration).
  • Der vises en skærm, der ligner den nedenstående.
  • Du får vist agentens anmodninger om bytte. Oplysningerne er som følger
    • Shift Date (Byttedato) – Den eller de datoer, som vagtbytte/fridag er for.
    • Agents (Agenter) – Navnene på de agenter, der er involveret i bytteanmodningen.
    • Agent Skills (Agentkompetencer) – Agenternes kompetencer.
    • Current Shifts (Aktuelle vagter) – De vagter, som agenterne har nu.
    • Proposed Shifts (Foreslåede vagter) – Resultatet af byttet.
  • Hvis du vil tillade byttet, skal du klikke på fluebenet, og hvis du vil nægte, skal du klikke på krydset.