Käyttäjien luominen manuaalisesti

Luo käyttäjä tai esimies seuraavasti:

1. Valitse vasemmasta valikosta People > Agents (Henkilöt > Asiakaspalvelijat). Näyttöön tulevat kaikki järjestelmässä olevat käyttäjät.
  1. Napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa +-merkkiä. Voit lisätä käyttäjiä manuaalisesti napsauttamalla plus -kuvaketta tai tuoda ne tiedostosta napsauttamalla save  -kuvaketta.
  1. ​​​​​​​Jos valitset käyttäjän lisäämisen manuaalisesti, näyttöön avautuu lomake käyttäjän tietojen syöttämistä varten. Pakollisia syötettäviä tietoja on kolme: etunimi, sukunimi ja käyttäjätunnus (yleensä henkilön sähköpostiosoite). Kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot, napsauta Create (Luo).​​​​​​​ .