Opprette en bruker eller arbeidsleder:

1. Gå til alternativet Ressurser -> Agenter i venstremenyen. Da får du se alle brukerne i systemet.
  2. Klikk på + -tegnet nederst til høyre på skjermen. Du kan enten klikke på Legg til ikon for å legge til brukere manuelt, eller på import ikonet for å importere fra en fil.
  3. Hvis du legger til brukeren manuelt, får du opp et skjema der du kan skrive inn brukerdetaljene. Det er tre obligatoriske detaljer: fornavn, etternavn og brukernavn [vanligvis e-postadressen til personen] som du må oppgi. Når du har skrevet inn alle de nødvendige detaljene, klikker du på Opprett.