Om een gebruiker of een supervisor aan te maken,

1. U moet naar de optie Mensen -> Agenten in het linkermenu gaan. Dit zal alle gebruikers in het systeem tonen.
  2. Klik op het + teken in de rechter benedenhoek van het scherm. U kunt op o klikken om de gebruikers pictogram toevoegen handmatig toe te voegen, of op het pictogram importeren om ze uit een bestand te importeren.
  3. Als u de gebruiker handmatig toevoegt, wordt er een formulier geopend waarin u de gegevens van de gebruiker kunt invullen. Er zijn drie verplichte gegevens voornaam, achternaam en gebruikersnaam[ meestal het emailadres van de persoon] die u moet invullen. Zodra u alle nodige gegevens hebt ingevuld, klikt u op Maken.