Debuten i april 2019 -utgaven er støtte for Trustpilot som en kilde til sosiale medier. Dette er en annen kraftig integrasjon, som tillater et direkte grensesnitt mot en kilde til sosiale medier i dette tilfellet, Trustpilot.

Forutsetninger

Hver kunde, som ønsker å koble seg til en Trustpilot -konto, må ha en bedriftskonto på Trustpilot for å kunne bruke denne løsningen, ettersom Trustpilot webhooks bare støttes i selskapets produkt.

Den generelle flyten for å sette opp en Trustpilot -kilde er vist i diagrammet nedenfor:

Som nevnt ovenfor, når en merkevare har sikret seg en Trustpilot -konto, kan den deretter integreres i NAA Social Media Widget. Trinnene nedenfor gir detaljer om de nødvendige trinnene.

Legger til en ny kilde

Å legge til en ny Trustpilot -kilde ligner alle andre kilder. Dette initieres via knappen Legg til ny kilde, som ligger i admin-delen, under Services-> Social:

Ved å klikke på Legg til Trustpilot -lenken får du en enkel forgrunnsvindu, der du må skrive inn nettadressen til nettstedet, som må legges til. Dette ser slik ut:

Stedsnavnet / URL -adressen er firmaets URL -adresse som vises i Trustpilot som vist i eksempelet nedenfor:

Hvis du for øyeblikket ikke er logget på Trustpilot -kontoen din, blir du bedt om å gjøre det:

Hvis du er logget inn, kan du gå direkte inn i URL -delen, som tilsvarer din bedrift, som vist nedenfor:

Når dette er gjort, vil du bli tatt til den siste delen av konfigurasjonen, som ser slik ut:

Den har følgende modifiserbare felt:

1. Velg kø Dette gir deg muligheten til å peke på en forhåndsdefinert kø, der meldingene vil bli mottatt.
  2. Beskrivelse Dette er et tekstfelt, hvor man kan skrive inn en meningsfull beskrivelse for kilden.

I tillegg er det en veldig viktig melding, som krever handling av kunder/brukere, for å fullføre oppsettet. Denne informasjonen dukker opp, så snart dette trinnet i konfigurasjonen er fullført:

I hovedsak krever dette at nettadressen, som genereres og eksplisitt siteres, som i teksten ovenfor, må legges til integrasjoner/webhooks -delen i kontoen din for Trustpilot. Et eksempeloppsett ser slik ut:

Når kilden er fullstendig konfigurert og konfigurasjonen er fullført via knappen Opprett, legges kilden til kildelisten i seksjonen Sosial: