Progressieve modus (eerst contact bellen)

In de Progressive modus belt de Dialler slechts 1 contact per beschikbare vertegenwoordiger, d.w.z. er wordt niet doorgeschakeld.

Houd er rekening mee dat er enkele stille oproepen kunnen zijn als gevolg van andere redenen dan overdial. Als een vertegenwoordiger in de status “Beschikbaar” op “Pauze” klikt, een uitgaand gesprek start of een consult/doorverbonden gesprek ontvangt en de contactpersoon die de Dialler heeft gebeld antwoordt, of de Puzzel Softphone (browser) van de vertegenwoordiger is niet beschikbaar wanneer een Dialler gesprek wordt aangeboden, spreken we over een stil gesprek. Om stille oproepen te voorkomen, moeten vertegenwoordigers alleen op “Pauze/Uitloggen” klikken als ze aan het afronden zijn.