Invoeren

Het kan een goede gewoonte zijn om agenten te exporteren voordat u een upload probeert, om een voorbeeld te geven van hoe het importblad geconfigureerd moet worden.

Om agenten uit een bestand te importeren, klikt u op het oranje + pictogram rechts onderaan het scherm, en vervolgens op de pijl naar boven.

Vanuit het Importbestand zullen alle gebruikers die een INTERNAL ID hebben bijgewerkt worden, gebruikers zonder zullen als nieuwe gebruikers geïmporteerd worden.

Bestand Importeren

1. Klik op het robijn + icoon rechts onderaan het scherm, en klik dan op de pijl naar boven
  2. Indien het te uploaden bestand kopteksten heeft, vinkt u het vakje aan voor File Has Header Row
  3. Kies het datumformaat dat gebruikt is in het importbestand
  4. Klik op Bestand selecteren, navigeer naar het bestand dat geüpload moet worden en kies het relevante scheidingsteken. Komma voor een .csv of tab voor een.txt
  5. Klik op Volgende rechts onderaan het scherm om de gegevens te zien
  6. Koppen kunnen veranderd worden indien nodig. Verschuivingen, Rotaties, Vaardigheden en Teams kunnen niet via import geupload worden
  7. Klik op Volgende. Het bestand wordt dan bijgewerkt als er geen fouten zijn, klik op Voltooien

Exporteren

Om agenten te exporteren, klikt u op de knop EXPORT links onderaan het scherm. Dit wordt naar uw browser gedownload en kan dan als .csv bestand geopend worden.