Call Flow Tool er et sofistikeret og kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for brugerne at foretage betydelige ændringer i deres Puzzel-løsning, herunder tilføjelse og implementering af helt nye opkaldsflow. Før tjenesterne designes i CFT, giver Puzzel kunden de nødvendige adgangsnumre, systemkøer og kompetencer. Som standard er der kun læseadgang til Call Flow Tool.

Puzzel vil kun give skrive- og installationsadgang til brugere, der har deltaget i kurser leveret af Puzzel, og som er CFT-certificeret. Naturligvis er kunden derefter fuldt ansvarlig for eventuelle ændringer, der foretages med værktøjet, hvilket også gælder alle øvrige funktioner i administrationsportalen.

For flere detaljer, læs her.