API-adgang giver en gateway til næsten alle agentfunktioner i agentapplikationen, hvilket gør det muligt for virksomheder at integrere dens funktioner i deres CRM- og softwareløsninger. Denne tjeneste gør det muligt for virksomheden at udvikle sine egne applikationer ved hjælp af Puzzel-platformen.

Nøglefunktioner i agentapplikationen kan integreres i virksomhedens løsninger, CRM-systemer, Helpdesk-applikationer, mobil- og ERP-applikationer. Dette kan gøres ved at tilføje agentapplikationens funktioner bag knapperne og menuerne i ikke-Puzzel-systemer, så agenten ikke behøver at skifte mellem forskellige grænseflader for at udføre de mest almindelige opgaver.

Puzzel giver adgang ved at konfigurere løsningen, hvorefter API-adgang er tilgængelig via et sæt REST-kald. Puzzel giver også adgang til nødvendig onlinedokumentation, hvilket gør det nemt at konfigurere indstillingerne. Ikke desto mindre er et vist kendskab til REST/JSON og det program, man skal integrere imod, påkrævet for at kunne foretage integrationen. Puzzel kan også hjælpe med integrationsprocessen.

For mere information om Puzzel API'er henvises til afsnittet API-dokumentation .