Call Flow Tool (CFT) er et sofistikert og kraftig verktøy som gjør det mulig for brukere å gjøre betydelige endringer i Puzzel-løsningen, inkludert å legge til og implementere helt nye anropsflyter. Før man utformer tjenestene i CFT, gir Puzzel kunden de nødvendige aksessnumrene, systemkøene og skillsene. Som standard har du bare lesetilgang til Call Flow Tool.
Puzzel vil bare gi skrive- og installasjonstilgang til brukere som har deltatt i opplæring levert av Puzzel og har blitt CFT-sertifisert. Kunden er selvfølgelig fullt ut ansvarlig for eventuelle endringer som gjøres ved hjelp av verktøyet, på samme måte for all annen bruk av funksjoner i administrasjonsportalen.

For mer informasjon, vennligst les her.