Settings-välilehdellä voit muuttaa oman käyttäjätilisi ja järjestelmäsovelluksesi tietoja ja asetuksia.

General (yleiset asetukset)

Tässä valikossa voit valita, mitkä osa-alueet poistetaan näkyvistä tehdasasetuksena. Jos osa-alueita ja aiheita on useita, näillä valinnoilla rekisteröinti sujuu hieman nopeammin.

Edit User (muokkaa käyttäjän tietoja)

Tässä valikossa voit muokata oman Puzzel-käyttäjätilisi tietoja. Voit vaihtaa nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja matkapuhelinnumeroasi (jos tähän on käyttöoikeus). Voit myös vaihtaa salasanaasi ja kieliasetuksiasi.

Pikanäppäimet

Puzzel-asiakaspalvelujärjestelmä perustuu välilehtiin ja widgetteihin. Myös järjestelmän pikanäppäimet on jaettu samalla tavalla:

• Asiakaspalvelujärjestelmän pikakuvakkeet
  • Widgetin pikakuvakkeet

Asiakaspalvelujärjestelmän pikakuvakkeet ovat yleisiä pikakuvakkeita, jotka eivät riipu käytössä olevasta välilehdestä tai widgetistä. Widgetin pikakuvakkeita käytetään etenkin välilehtien widgeteissä. PIkakuvake ei toimi, jos widgettiä ei ole.

Alla on taulukko sovelluksen pikavalinnoista

Tehtävä

Pikanäppäin

Vastaa Softphone-puheluun

Alt + A

Hylkää Softphone-puhelu

Alt + Z

Lopeta Softphone-puhelu

Alt + H

Uusi välilehti

Alt + 0

Avaa suosikkivälilehti 1

Alt + 1

Avaa suosikkivälilehti 2

Alt + 2

Avaa suosikkivälilehti 3

Alt + 3

Avaa suosikkivälilehti 4

Alt + 4

Avaa suosikkivälilehti 5

Alt + 5

Kohdista vasemmanpuoleisen näkymän ensimmäiseen välilehteen

Alt + 6

Kohdista oikeanpuoleisen näkymän ensimmäiseen välilehteen

Alt + 7

Jaa / yhdistä välilehtien näkymät

Alt + 9

Valitse tilaksi valmis (tauolla, ei vastausta, varattu tai yhteenveto)

Alt + I

Kirjaudu toisella tunnuksella

Alt + L

Kohdista tilaan / profiiliin

Ctrl + Alt + L

Vaihda taukotilaa

Alt + P

Puhelin-widgetti:

Tehtävä

Pikanäppäin

Lopeta puhelut (muut kuin Softphone-puhelut)

Ctrl + Vaihto + H tai Alt + H

Pidossa/poista pidosta

Alt + M

Tallenna

Alt + R

Aloita/lopeta äänen vääristys tallennuksen aikana

Ctrl + Vaihto + X

Välitä

Alt + T

Siirrä

Alt ++

Aloita tai lopeta konsultoiva puhelu

Alt + -

Lähetä viesti

Ctrl + Vaihto +.

Puhelu-widgetti:

Tehtävä

Pikanäppäin

Kohdista hakukenttään

Alt + S

Softphone

Tässä voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä Softphone-sovelluksen ja määrittää Softphone-asetuksia..

Ringer (soittoääni)

Ringer-valikossa voit määrittää, missä laitteessa Softphone-puheluiden soittoääni kuuluu. Yleensä asiakaspalvelijat valitsevat asetukseksi vakiokuulokkeensa. Lisäksi voit valita toisen laitteen, jossa Softphone-puheluiden soittoääni kuuluu. Yleensä asiakaspalvelijat valitsevat asetukseksi tietokoneen kaiuttimet. Näin soittoääni kuuluu myös silloin, kun kuulokkeet eivät ole päässä.

Auto-answer (automaattinen vastaus)

Auto-answer-toiminnolla sallitaan saapuvien puheluiden automaattinen vastaus. Kun tämä asetus on valittu, kuulet lyhyen merkkiäänen puhelun saapuessa ja ehdit valmistautua keskusteluun.

Sound quality test (äänenlaadun testi)

Jos et ole varma Softphone-puhelun äänenlaadusta, voit soittaa testipuhelun. Testipuhelun alussa sinua pyydetään tallentamaan lyhyt ääninäyte, jonka voit kuunnella heti. Seuraa ohjeita ja kuuntele, miltä äänesi kuulostaa. Kirjaudu ulos jonoista ennen kuin suoritat tämän toiminnon.

Written Requests (kirjalliset pyynnöt eli chatit, sähköpostit ja sosiaalisen median kautta tulevat pyynnöt)

Valitse, mitä tapahtuu, kun painat näppäimistösi Enter/Return-painiketta: lähetetäänkö viesti vai siirtyykö kohdistin seuraavalle riville. Jos tämä valinta on valittuna, voit silti siirtyä seuraavalle riville painamalla Vaihto + Enter kirjoittaessasi viestiä. Asetuksella on merkitystä chatin tai sosiaalisen median kautta tulevissa palvelupyynnöissä.

Notification (ilmoitus)

Tässä valikossa muokataan ääniasetuksia ja saapuviin palvelupyyntöihin liittyvien ilmoitusten näyttöasetuksia (ponnahdusilmoitukset). Selaimessa on ilmoitusaikaan liittyviä rajoituksia, jotka ohittavat näissä asetuksissa määritettävät ponnahdusilmoitusten näyttöajat.