Scheduled Calls -välilehti (ajastetut takaisinsoitot)

Scheduled Calls -välilehti sisältää yhteenvedon ajastetuista takaisinsoitoista. Tämä välilehti ei ole tehdasasetuksena, vaan pääkäyttäjän tai Puzzelin on valittava se käyttöön hallintaportaalissa. Tässä näkymässä voi määrittää ajastettuja takaisinsoittoja tai siirtää puhelun eri ajankohtaan (määritetään puhelun Enquiry Registration -kohdassa). Ajastettujen takaisinsoittojen taulukossa eri ajankohtaan siirretyt puhelut näkyvät vasemmanpuoleisessa sarakkeessa olevasta kuvakkeesta.

Puhelun lisätiedot avataan näkyviin taulukon oikeassa reunassa olevalla lisätietojen painikkeella. Oikean reunan poistopainikkeella voi poistaa kalenteriin lisätyn puhelun.

Ajastetun takaisinsoiton lisääminen

Ajastettu takaisinsoitto lisätään ”Add Scheduled Call” -painikkeella. Täytä tietokentät ja paina lopuksi ”Schedule”-painiketta.

Mitä tapahtuu, kun ajastettu takaisinsoittoaika koittaa

Jos ajastat puhelun tai siirrät ajastetun takaisinsoiton toiseen aikaan, esim. keskiviikkoon klo 15.00, se näkyy Scheduled calls -välilehdelläsi asetushetkestä ajastettuun puheluaikaan saakka. Kun ajastettu takaisinsoittoaika koittaa, puhelu siirtyy omaan jonoosi Personal Queue -välilehdelle. Puhelun on ”varattu” sinulle ajaksi, joka määritetään joko soittoasetuksissa tai yleisissä asetuksissa.

Kun sinulle ohjataan ajastettu puhelu ja vastaat siihen, yhteystiedolle soitetaan ja puhelu yhdistyy sinulle.

• Jos olet valmiustilassa ajastettuna takaisinsoittoaikana, järjestelmä ohjaa puhelun suoraan sinulle.
  • Jos olet kirjautuneena jonoon mutta et valmiustilassa, puhelu odottaa sinua varattuna aikana. Jos et ole valmiustilassa ajastettuna takaisinsoittoaikana, puhelu ohjataan toiselle asiakaspalvelijalle.
  • Jos olet kirjautunut ulos ajastettuna takaisinsoittoaikana, varaus perutaan. Tällöin puhelu ohjataan samassa jonossa olevalle toiselle asiakaspalvelijalle.