Tags er en fin måte å merke spesifikke saker og spørringer. For å legge til en Tag gå til Innstillinger->Saksattributter->Tags

Bare legg til et tagnavn i " Navn " -feltet og velg legg til tag -ikon -knappen for å legge til en ny tag. Du kan legge til så mange tagger som nødvendig.

Tagger legges enkelt til under Attributter på saken i Tags-feltets og velge «Lagre» for å oppdatere saken med Tag’en.

Tags kan også automatisk legges til ved hjelp av saksregler.

Filter kan brukes for å inkludere eller ekskludere spesifikke tag’er i søkeresultater i rapporter.

Du kan søke etter saker som har en tag knyttet til seg fra Saker siden.