Informatie over vertegenwoordigers (gebruikers)

Alle geregistreerde Puzzel-gebruikers worden in het beheerportaal vermeld op de pagina Gebruikers. Voor elke Puzzel-gebruiker kunnen de volgende gegevens worden ingevoerd:

• Voornaam
  • Achternaam
  • Gebruikersnaam (verplicht)
  • Emailadres*
  • Mobiel nummer*
  • Numeriek ID
  • Gebruikersgroep (verplicht)
  • Taal (verplicht)

E-mail of mobiel is vereist verplicht

In vertegenwoordigersstatistieken tonen we het aantal oproepen, gemiddelde spreektijd, inlogtijd en in pauze enz, per vertegenwoordiger voor de geselecteerde tijdsperiode. Hier wordt alleen de naam van de vertegenwoordiger getoond (of de gebruikersnaam als de naam ontbreekt) (niet het telefoonnummer of emailadres van de vertegenwoordiger).

In het Archief tonen wij dat de naam van de vertegenwoordiger, die een oproep/chat/e-mail beantwoordde, deel uitmaakt van de algemene informatie voor een verzoek.