Oplysninger om agenter (brugere)

Der findes en liste over alle registrerede Puzzel-brugere i administrationsportalen på siden Brugere – Brugere (Users – Users). Du kan angive følgende oplysninger om hver Puzzel-bruger:

• Fornavn

• Efternavn

• Brugernavn (obligatorisk)

• E-mailadresse*

• Mobilnummer*

• Numerisk id

• Brugergruppe (obligatorisk)

Sprog (obligatorisk) E-mail eller mobilnummer er obligatorisk.

I agentstatistikken viser vi antallet af opkald, gennemsnitlig samtaletid, pålogget tid, tid i pause mv. for hver agent i det valgte tidsrum. Her vises kun agentens navn (eller brugernavn, hvis navnet mangler), og ikke agentens telefonnummer eller e-mailadresse.

I Arkiv (Archive) viser vi navnet på agenten, der besvarede et opkald/en chat/en e-mail, som en del af de generelle oplysninger om en henvendelse.