Adherencerapporter visar adherencestatistik för varje kampanj/team/agent.

Det finns fyra adherencerapporter tillgängliga som standard i Puzzel WFM:

• Adherence Rapport: omfattande adherencerapport
  • Adherence Aktivitets Rapport: rapport över olika aktiviteter som utförs av en agent och varaktigheten
  • Adherence Tid Rapport: rapport om agenters följsamhet i förhållande till skifttid
  • Adherence Sen Ankomst Rapport: rapport om agenters sena ankomster till skiftet

Adherencerapport

Skapa adherencerapport:

1. Gå till Rapportering -> Adherence -> Adherence Rapport.
  2. Klicka på Rapportalternativ om du vill se för vilka fält du kan generera en rapport. Välj ett av de tre tillgängliga alternativen: Campaign, Team eller Agent. Välj start- och sluttid och klicka på Skapa Rapport. I exemplet som visas i bilden nedan genereras adherencerapporten för alla agenter i team Puzzel Support under den begärda tidsperioden.
  3. Adherencerapporten genereras enligt bilden nedan. Om du vill ha en aggregerad rapport för varje agent under en viss tidsperiod växlar du till alternativet Aggregera för adherencerapporter innan du klickar på Skapa Rapport. Rapporten ser ut som på bilden nedan.
Tolkning av adherencerapport

Några av de viktigaste parametrarna förutom de vanligaste som datum, förnamn, efternamn, team och skiftlängd beskrivs i tabellen nedan.

Rapport  kolumn Beskrivning
Time In Adherence Total tid som agenten följt schemat
Total OOA Total tid som agenten inte följt schemat
Authorized OOA Total tid som agenten haft tillåtelse att göra avsteg från tilldelat schema
Unauthorized OOA Total tid som agenten gjort avsteg från tilldelat schema utan tillåtelse
Adherence Tolerance % av tiden som agenten följt schemat, inklusive eventuella tillåtna toleranser
Adherence Straight % av tiden som agenten följt schemat utan toleranser eller tid för godkända avsteg
Adherence Percentage % av tiden som agenten ägnat åt att följa schemat, inklusive eventuella tillåtna toleranser och tid för godkända avsteg
Adherence Aktivitets Rapport

Den här rapporten ger dig en sammanfattning av olika aktiviteter som utförs av en agent/team/kampanj under en viss tidsperiod. Om du växlar till alternativet Aggregera i rapportalternativfönstret kan du se alla aktiviteter för en agent och den totala tid som ägnats åt att utföra dem under en viss tidsperiod.

Adherence Tid Rapport

Det här är en sammanfattande rapport över agentens adherence av det tilldelade schemat. Det ger en indikation om skiftets starttid, total schemalagd tid, tiden då agenten loggade in, total tid inom och utanför adherence, adherenceprocent och saknad tid (tid som agenten schemalagts för jämfört med den tid som agenten varit inloggad).

Adherence Sen Ankomst Rapport

Det här är en sammanfattande rapport om sen ankomst i förhållande till det tilldelade schemat. Den sista kolumnen visar hur sen agenten var till skiftet för en viss tidsperiod.