Overholdelsesrapporter viser overholdelsesstatistikken for hver kampanje/team/agent.

Puzzel WFM har som standard fire overholdelsesrapporter:

• Overholdelsesrapport: Omfattende overholdelsesrapport
  • Overholdelsesrapport for aktivitet: Rapport om ulike aktiviteter som er utført av en agent, og varigheten av denne
  • Overholdelsesrapport om tid: Rapport om agentens overholdelse av skifttiden
  • Overholdelsesrapport om forsentkomming: Rapport om agentenes forsentkomming til skiftet

Overholdelsesrapport

Opprette en overholdelsesrapport,

1. Gå til Rapportering -> Overholdelse -> Overholdelsesrapport
  2. Klikk på Rapportalternativer for å vise feltene du kan generere rapporten på. Velg ETT av de tre tilgjengelige alternativene, nemlig Kampanje, Team eller Agent. Velg start- og sluttidspunkt og klikk på Kjør rapport. I eksemplet som vises i bildet nedenfor, genereres det en overholdelsesrapport for alle agentene i team Universal for den forespurte tidsperioden.
  3. Du får se overholdelsesrapporten generert som vist i bildet nedenfor.
    Hvis du vil ha en aggregert rapport for hver agent over en viss tidsperiode, aktiverer du alternativet Aggregert i skjermbildet Alternativer for overholdelsesrapport [trinn 2] før du klikker på Kjør rapport. Rapporten ser ut som vist i bildet nedenfor.
Forståelse av overholdelsesrapporten

Noen av de andre nøkkelparametrene enn de vanligste som Dato, Fornavn, Etternavn, Team og Skiftlengde er som beskrevet i tabellen nedenfor.

Rapportkolonne Beskrivelse
Tid i overholdelse Den totale tiden agenten overholdt tidsplanen
Total OOA Den totale tiden agenten ikke overholdt tidsplanen
Godkjent OOA Total tid det er godkjent at en agent avviker fra den tilordnede tidsplanen
Ikke godkjent OOA Total ikke godkjent tid som en agent avvek fra den tilordnede tidsplanen
Toleranse for overholdelse % av tiden agenten overholdt tidsplanen, inkludert eventuelle tillatte toleranser
Innenfor overholdelse % av tiden agenten overholdt tidsplanen uten toleranse eller godkjent tid
Prosent overholdelse % av tiden agenten overholdt tidsplanen, inkludert eventuelle tillatte toleranser og godkjent OOA-tid
Overholdelsesrapport for aktivitet

Denne rapporten gir deg et sammendrag av ulike aktiviteter som er utført av en agent/team/kampanje i en bestemt tidsperiode. Hvis du aktiverer/deaktiverer alternativet Aggreger i vinduet med rapportalternativer, kan du se alle aktiviteter for en agent og den totale tiden som er brukt til å utføre dem i en tidsperiode.

Overholdelsesrapport om tid

Dette er en sammendragsrapport over agentens overholdelse av den tilordnede tidsplanen. Det gir en indikasjon på starttid for skift, total planlagt tid, klokkeslettet da agenten logget inn, total tid med og uten overholdelse, overholdelsesprosent og manglende tid [klokkeslettet agent ble planlagt for vs klokkeslettet da agenten logget inn].

Overholdelsesrapport om forsentkomming

Dette er en sammendragsrapport om agentens forsentkomming i forhold til overholdelse av den tilordnede tidsplanen. Den siste kolonnen viser hvor mye agenten var forsinket til skiftet i en viss tidsperiode.