Handlingsknapper til håndtering af opkald

Når du er i gang med en samtale, er der flere handlingsknapper, som du kan bruge til forskellige funktioner.

Ikon Beskrivelse
Læg på LÆG PÅ: Afbryder det igangværende opkald.
i venteposition PÅ HOLD: Sætter henvenderen på hold. Henvenderen kan ikke høre dig, når denne funktion er aktiveret.
indspilning OPTAG: Aktiverer optagelse manuelt. Kan aktiveres automatisk ved opkald, hvis det konfigureres af administratoren.
censor CENSURÉR: Giver dig mulighed for at scramble (forvrænge) en igangværende optagelse, så følsomme oplysninger ikke opfattes. Kun aktiv under en optagelse.
frem STIL OM: Gør det muligt at omstille et opkald med eller uden advisering.
dtmf ikon TASTATUR: Gør det muligt at indtaste DTMF-toner, når du er i gang med en softphone-samtale.
besked SEND BESKED: Gør det muligt at sende udgående SMS'er og/eller e-mails til modtagere. Bemærk, at afsendelse af beskeder kræver konfiguration (separat konfiguration for SMS og e-mail). Uden denne opsætning kan du kun sende e-mails via de links til e-mailadresser, der vises i søgeresultaterne, når du søger efter en kontakt.