Erilaisia toimintoja voi valita puhelun aikana käytettävillä painikkeilla.

Kuvake Kuvaus
lopettaa puhelu LOPETA PUHELU: Meneillään oleva puhelu lopetetaan.
pidossa PIDOSSA: Soittaja asetetaan pitoon. Soittaja ei kuule puhettasi, kun tätä painiketta on painettu.
äänite TALLENNA: Tallennus käynnistetään. Pääkäyttäjän yhdistämissä puheluissa tallennus saattaa kytkeytyä päälle automaattisesti.
sensuroida SUOJAUS: Tällä painikkeella voit vääristää ääntä puhelun aikana arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi. Painiketta voi käyttää vain tallennuksen aikana.
eteenpäin VÄLITÄ: Soitonsiirto joko suoraan toiselle henkilölle tai konsultoivana soitonsiirtona, jossa tiedustellaan ensin toisen henkilön saatavuutta.
dtmf-kuvake NÄPPÄIMISTÖ: Numeron äänitaajuusvalinta Softphone-puhelun aikana.
viesti VIESTI: Tällä painikkeella voit lähettää tekstiviestejä ja/tai sähköposteja järjestelmän ulkopuolelle. Viestien lähettäminen edellyttää asetusten määrittämistä (tekstiviestien ja sähköpostiviestien erilliset asetukset). Jos näitä asetuksia ei ole tehty, voit lähettää sähköpostiviestejä vain yhteystietojen hakutuloksissa näkyvien sähköpostiosoitteen linkkien kautta.