Fanen Kunnskapsbase kan brukes til å søke etter informasjon om et produkt eller en tjeneste. Du kan tilfeldig bla igjennom de topprangerte artiklene for å forbedre kunnskapen din mens du er i pause, eller se etter relevante artikler under en kundeinteraksjon. De topprangerte artiklene er alltid oppført i midtpanelet når fanen åpnes for første gang.

Denne fanen er bare tilgjengelig hvis du har tegnet abonnement på kunnskapsbasepakken for Agent Assist.

For alle innkommende henvendelser blir artiklene automatisk skannet basert på køen henvendelsen kommer fra, og du får opp en oversikt over alle relevante artikler knyttet til køen. Du kan også søke etter artikler manuelt under en kategori/del. Som standard er automatisk søk aktivert.

Det er mulig at en artikkel kan ha mange forskjellige tagger knyttet til seg, hvorav et par vises øverst. Du kan få en fullstendig visning av alle taggene ved å klikke på alternativet VIS ALLE TAGGER til høyre.

Innholdet i artikkelen kan også kopieres til en utklippstavle for bruk andre steder eller for lokal lagring ved å klikke på ikonet øverst til høyre i artikkelen.

Agentene kan også sende forslag til administratorene til artikler som kan inkluderes i Knowledgebase Management System, ved å trykke på ikonet ved siden av søkefeltet. Da vil det komme opp et vindu for forslag til artikkel, der man kan skrive inn tittelen på og innholdet i artikkelen, som vist på bildet nedenfor.

Du kan se en liste over alle tilgjengelige vedlegg ved å klikke på ikonet. Du kan enten laste den ned eller kopiere lenken for å sende den til deg selv eller til kunden. Det er også en relatert artikelseksjon nederst i artikkelen hvis andre artikler i kunnskapsbasen er knyttet til den.

Agentene kan også sende artikkelforslag til administratorene som skal inkluderes i Knowledgebase Management System ved å trykke på ikonet ved siden av søkefeltet. Dette vil gi et forslag til artikkelvindu hvor du kan skrive inn tittelen og innholdet for artikkelen som vist på bildet nedenfor.

Klikk på Send for å se en sendt bekreftelsesdialogboks.