Legge til en offentlig Facebook -kilde

Dette ligner veldig på å legge til en privat Facebook -kilde.

1. Velg "Legg til Facebook" i ledeteksten nedenfor:
  2. Velg "Facebook" som kildetype:
  3. Ved å velge enten "Facebook" eller "Messenger" vil du komme til neste trinn, som er autorisasjon mot en bestemt Facebook -konto, hvorfra du kan knytte en side, for å hente enten offentlige eller private meldinger. Dette ser ut som bildet nedenfor: Det neste trinnet er å klikke på "Autoriser" -knappen, som vil presentere ett av to alternativer:
    1. Hvis du ikke er logget inn, vil du bli varslet om at du må logge deg på først, som vist på skjermbildet nedenfor: Hvis du klikker på "Logg inn" -knappen, må du skrive inn legitimasjonen din:
    2. Hvis du er logget på en bestemt konto, må du ganske enkelt klikke på "Få sider" -knappen. Når du har godkjent, hvis Puzzel Connector (API som henter meldingene) ikke er godkjent, vil du bli presentert med følgende bekreftelse: Når ovenstående er fjernet, kan du klikke på "Få sider" -knappen, som vist nedenfor:
  4. Når du har godkjent, får du tilgang til alle offentlige sider som tilhører denne kontoen:
  5. Koble til den aktuelle siden ved å klikke "Koble til"
  6. Konfigurer kilden ytterligere ved å velge meldingstype og skrive inn en meningsfull beskrivelse: