Facebookin julkisen lähteen lisääminen

Tämä on hyvin samanlainen kuin yksityisen Facebook -lähteen lisääminen.

1. Valitse alla olevasta kehotteesta "Lisää Facebook":
  2. Valitse lähdetyypiksi "Facebook":
  3. Valitsemalla joko "Facebook" tai "Messenger" pääset seuraavaan vaiheeseen, joka on valtuutus tiettyä Facebook -tiliä vastaan, josta voidaan liittää sivu, jolta voidaan noutaa julkisia tai yksityisiä viestejä. Tämä näyttää alla olevasta kuvasta:
    Seuraava vaihe on napsauttaa "Valtuuta" -painiketta, joka näyttää yhden kahdesta vaihtoehdosta:
    1. Jos et ole kirjautunut sisään, sinulle ilmoitetaan, että sinun on ensin kirjauduttava sisään, kuten alla olevasta kuvakaappauksesta käy ilmi:
      Napsauttamalla "Kirjaudu sisään" -painiketta, sinun on annettava käyttäjätietosi:
    2. Jos olet kirjautunut tiettyyn tiliin, sinun on yksinkertaisesti napsautettava "Hae sivut" -painiketta. Kun olet todentanut, jos Puzzel -liitintä (sanomia hakeva sovellusliittymä) ei ole valtuutettu, sinulle näytetään seuraava vahvistus:
      Kun yllä oleva on poistettu, voit napsauttaa "Hae sivut" -painiketta, kuten alla on esitetty:
  4. Kun olet todentanut, saat käyttöösi kaikki tämän tilin julkiset sivut:
  5. Muodosta yhteys sivulle napsauttamalla "Yhdistä"
  6. Määritä lähde edelleen valitsemalla viestityyppi ja kirjoittamalla mielekäs kuvaus: