Tijduitgangen open voor doorverbinden

Een inkomende oproep maakt gebruik van de gedefinieerde openingstijden en uitgangen van de relevante Tijdmodule (zoals te zien is in Call Flow Tool), maar wanneer een agent is verbonden met een beller en een consultgesprek wil voeren of de beller wil doorverbinden, kan de agent de beller naar elke wachtrij, ongeacht de openingstijden die worden gebruikt voor inkomende oproepen.

Uw Call Flow-oplossing(en) kunnen een of meerdere Tijdmodules hebben die door uw telefoonwachtrijen worden gebruikt. Als uw bedrijf verschillende openingstijden heeft voor verschillende wachtrijen (meer dan 1 tijdmodule) en u zich zorgen maakt dat agenten bijvoorbeeld 's avonds bellers kunnen doorverbinden naar wachtrijen die niet open zijn, kunt u configureren wanneer een wachtrij open is voor doorverbinden en oproepen raadplegen , maar dit is een optionele configuratie.

Op pagina Diensten – Tijd kunt u (per Tijdmodule) aangeven welke Tijdmodule Uitgang(en) als open voor doorverbinden moet worden beschouwd.

Houd er rekening mee dat de standaarduitgang van de Tijdmodule geen gewone uitgang is en daarom hier niet kan worden geselecteerd als 'Open voor doorverbinden'.

Bovendien moet u op pagina Services – Wachtrijen onder Systeemwachtrij-instellingen de relevante Tijdmodules koppelen aan uw telefoonwachtrijen als u wilt beperken wanneer agenten naar wachtrijen kunnen doorverbinden.

Als deze optionele configuratie niet wordt uitgevoerd, kunnen de agenten bellers doorverbinden naar de wachtrij, ongeacht de openingstijden.