Feestdagen en vooraf bepaalde dagen

In het tabblad “Feestdagen en vooraf gedefinieerde dagen” kunt u speciale openingstijden voor feestdagen en andere speciale data instellen. U kunt de relevante feestdagen voor uw Puzzel-oplossing één voor één toevoegen (Voeg een feestdag of een vooraf gedefinieerde dag toe) of u kunt de feestdagenlijst van uw land toevoegen en vervolgens dagen uit de lijst verwijderen die u niet nodig hebt voordat u opslaat.

Lijst met nationale feestdagen toevoegen

Klik eerst op Nationale feestdagen toevoegen:

Selecteer vervolgens de lijst van het juiste land en klik op “Toevoegen” zodat alle dagen worden toegevoegd:

Verwijder de dagen die u niet nodig hebt, pas “Van” en “Tot” indien nodig aan en kies de juiste Exit per dag voordat u op Wijzigingen opslaan klikt.

Let op: de lijsten met nationale feestdagen in Puzzel bevatten niet altijd alle officiële feestdagen van het land en er kunnen dagen/data in voorkomen die geen officiële feestdagen zijn!

Er zijn in Puzzel meer feestdagen en vooraf gedefinieerde dagen dan de feestdagen die in de nationale feestdagenlijst van uw land zijn opgenomen. Sommige feestdagen in Puzzel zijn zwevend (bijv. Goede Vrijdag en Paasmaandag) en sommige zijn vaste data (bijv. Nieuwjaarsdag = 1 januari). Als u in Puzzel geen specifieke feestdag kunt vinden (bijv. begin mei), kunt u de datum van deze feestdag toevoegen als een zelf gedefinieerde dag.

Voeg een vakantie toe

Klik op de knop Voeg een feestdag toe en selecteer de relevante dag in de lijst, pas indien nodig “Van” en “Tot” aan en zorg ervoor dat de Exit correct is. Klik ten slotte op Toevoegen.

Klik op Wijzigingen opslaan als alles er OK uitziet.

Let op: als uw contactcentrum beperkte openingstijden heeft tijdens een feestdag of een vooraf bepaalde dag, moet u speciale maatregelen nemen. Zie details in hoofdstuk Het prioriteitssysteem .