1. Klicka på skjutreglaget på schemaskärmen för att redigera.

2. Då kan du dra och släppa skift, raster, luncher och andra aktiviteter som visas på skärmen.

3. En vit kant visas till höger om skift, raster, luncher och andra aktiviteter. Den använder du för att dra ut eller minska objektet för att förlänga eller förkorta varaktigheten.

4. Om du högerklickar på en agents tidslinje som INTE har ett skift kan du ange ett skift eller en aktivitet.

5. Om du högerklickar på ett skift kan du redigera eller ta bort ett skift, lägga till en aktivitet, lägga till övertid, kopiera eller låsa något.
  6. När du har kopierat något högerklickar du där du vill klistra in det och klickar på Paste.
  7. Klicka på ikonerna för spara eller uppdatera så görs en ny beräkning av statistiken för dagen eller veckan.