1. In het scherm van het rooster, klikt u op de schuifbalk naast "Bewerken"
  2. U zult nu diensten, pauzes, lunches en alle andere activiteiten die op het scherm staan, kunnen slepen en neerzetten.
  3. Rechts van diensten, pauzes, lunches en andere activiteiten verschijnt een wit kader. Hiermee kunt u het item uitrekken of inkrimpen om de duur ervan te verlengen of te verkorten.
  4. Door rechts te klikken op de tijdlijn van een agent die GEEN shift heeft, kunt u een shift of activiteit invoeren.
  5. Door met de rechter muisknop op een dienst te klikken, kunt u een dienst bewerken of verwijderen, een activiteit toevoegen, overwerk toevoegen, kopiëren of een pin plaatsen.
  6. Nadat u iets gekopieerd hebt, klikt u met de rechtermuisknop op de plaats waar u het wilt plakken en klikt u op "Plakken".
  7. Als u op de pictogrammen Opslaan of Verversen klikt, worden de statistieken voor de dag of de week opnieuw berekend.