Legger til ny organisasjon

Organisasjon er en smart måte å gruppere saker / kunder på. For eksempel hvis e-postadressen din er fra puzzel.com, kan vi bruke organisasjon for å vite at du tilhører Puzzel.

For å opprette en organisasjon, gå til Kunder -> Organisasjon i hovedmenyen

Klikk på organisasjon -knappen i høyre hjørne av panelet. Fyll ut skjemaene på siden Ny organisasjon, og klikk deretter på lagre.

• Navn - Navnet på organisasjon
  • Email Domene - domene navn på din organisasjon (f.eks: puzzel.com)
  • Beskrivelse - Beskrivelse av din organisasjon
  • Kundeattributter – kundeattributter for din organisasjon

Etter å ha trykket Lagre, vil du nå se organisasjonen du nettop la til i listen.