For å integrere mot din Jira konto:

1. Gå til Innstillinger> Integrasjoner> Jira
  2. Fyll ut konto informasjonen
    • Site URL – Dette er din Jira site sin URL
    • Project Key- Dette er din Jira programvares prosjektkode da du satt opp ditt prosjekt og kan også sees i nettleserens address-felt (f.eks. https://your-site name.atlassian.net/secure/RapidBoard.jspa?rapidView=1&projectKey=your-project-key) Merk: Project Key er case-sensitiv.
    • User Email- Dine JIRA-brukers epost
    • User API Token-  Dette er din Jira programvares API Token for en bruker du laget for API bruk og kan også sees ved å nagivere via topp/hovedmeny <br>Your Avatar > Account Settings > Security (sidebar) > API token > Create and manage API tokens
  3. 3.    Når du har fyllt ut feltene med den riktige informasjon vil din Jira konto være koblet. Du kan velge å redigere eller å koble fra kontoen.