Logger på Puzzel Ticketing

Du kan få tilgang til ditt Puzzel Ticketing -miljø hvis du allerede har logget deg på Puzzel Agent -applikasjonen. Klikk på + -tegnet øverst til høyre på skjermen som vist på bildet nedenfor.

Velg Puzzel Ticketing -widget fra listen. Du kan også sette denne widgeten som en rask tilgang eller favoritt ved å klikke på stjernen øverst.

Du vil nå bli ført til billettsiden til Puzzel Ticketing gjennom Single Sign On.

Vær oppmerksom på at du må være logget på Puzzel Agent -applikasjonen for å motta nye varsler. Alle nye billetter vil bli behandlet av Puzzel -rutemotor og tilordnet best kvalifiserte tilgjengelige agenter.