For å svare på en sak, må du:

1. Gå til tidslinjen på saken når du har den oppe

2. Klikk på «Svar» for å se tekst editor. Bildet vil se slik ut:
  1. Til og cc (etc) vil automatisk bli utfyllt, men kan endres. Du kan nå starte å skrive en melding. Du kan skrive inn epost adresse eller velge fra liste du har i adresse boken.
  2. Du kan også redigere signatur ved å klikke på Rediger signatur knappen (hvis ikke dette er låst for din bruker)
  3. Du kan også bruke maler til å svare ved å bruke alternativet Mal på verktøylinjen.
  4. Legg ved filer hvis nødvendig.
  5. Når redigeringen er fullført, kan du klikke på send. Å sende svaret har 3 alternativer som listet opp nedenfor:
    • Send : betyr at status vil være Løst (dvs. saken er håndtert)
    • Send & hold åpen : betyr at saken holdes Åpen (dvs. venter på intern informasjon)
    • Send og på vent : betyr at status er På Vent (dvs. venter på informasjon fra kunde for å kunne løses)

Status på saken kan også endres manuelt hvis ønskelig fra nedtrekkslisten.

Meldinger kan også videresendes på lignende måte for å svare ved å klikke på Fremover -knappen på billettens tidslinje.

Sitere en melding

Hvis du ønsker å sitere enn tidligere melding, skru knappen «Siter denne meldingen» på, som vist i bildet over.