Se kundedetaljer på en sak

Du kan se kundeinformasjon for en bestemt sak ved å klikke på initialene nederst til høyre

VVed å klikke på initialene, åpnes et vindu som avslører kundeinformasjon som f.eks.:

1. kundens E-post -ID
  2. Dato og tid for første kontakt eller sak opprettet
  3. Liste over alle andre saker fra samme kunde. Ved å klikke på saksnummeret kan du åpne saksinformasjonen for den saken
  4. Kundespesifikke atributter (hvis noen)

Dette hjelper agenten til raskt å få overblikk over kundeinformasjonen.

Det kan hende at kundeinformasjonen ikke er tilgjenglig for manuelt opprettet saker.