Opprette en ny manuell sak

Bortsett fra at du automatisk får tildelt en støttebillett, kan du også lage en billett manuelt og tildele den til deg selv eller andre medlemmer av teamet ditt,

For å opprette en ny sak i Puzzel Ticketing, gjør du følgende:

1. Klikk på den grønne knappen med +tegnet (Ny sak) øverst til høyre på skjermen for å lage en ny sak.
  2. Legg inn Emne for saken og velg det Team du vil tildele saken til. Klikk deretter på Lagre.
  3. Dette åpner et nytt vindu der du kan legge inn detaljene om saken. Når du er ferdig, klikk på Start samtale og velg kanal for å åpne tekst editor.