• I hamburgermenyen går du til FORESPØRSELSBEHANDLING.

• Skjermbildet Godkjenning av ferie kommer opp som standard.

• Øverst på skjermen finner du knapper som viser GODKJENNING AV FERIE, GODKJENNING AV BYTTE AV SKIFT
    og SENDTE VARSLER.

• Klikk på en agentforespørsel. I eksemplet ovenfor gjelder den en agent kalt Sales1, Sales.

• Du får opp et skjermbilde som ligner på det nedenfor.

• Øverst i forespørselen finner du Rettighet, Brukt og Gjenstående timer for agenten både for inneværende og neste år.

• Nederst finner du forespørselen som agenten har sendt. Forespørselen omfatter –

• Dato – Datoen forespørselen gjelder for

• Skift – Hvor mange timer agenten skal jobbe på den forespurte datoen

•  – Hvor mange timer som var tilgjengelig da agenten sendte forespørselen

• Gjeldende – Hvor mange timer som er tilgjengelig

• Klikk på haken eller krysset for å godkjenne eller avslå forespørselen, og klikk deretter på FULLFØR FORESPØRSEL.

• Godkjente ferier legges automatisk inn i tidsplanen til agenten.

• Agenten vil motta et varsel om godkjenning eller avslag.

• Vil du se på eventuelle forespørsler om annullering av ferie, klikker du på ANNULLERINGER og følger samme prosedyre. Velg haken for å godkjenne en annullering, og krysset for å avslå en annullering.