De pagina “wachtrij-details” toont één rij per verzoek in de geselecteerde weergavewachtrij.

Deze pagina wordt automatisch bijgewerkt en bevat de volgende gegevens:

• Nummer/van: Telefoonnummer/e-mailadres/identificatiecode van de chatter
  • Type: Een verzoek (bijv. een web callback) kan een categorie en een beschrijving krijgen. De categorie kan een kleur zijn. De categorie van het verzoek (indien aanwezig) wordt hier getoond
  • SLA-score: Toont hoelang het verzoek in deze wachtrij heeft gewacht. (relatief gezien)
  • Tijd in wachtrij: Hoelang het verzoek in de wachtrij heeft gestaan
  • Call-back:
    • Normaal verzoek
    • 1, 2, 3: Terugbellen voor de 1e, 2e, of 3e keer
  • Geplande tijd: De geplande tijd voor de oproep/taak.
  • VIP: Als een beller is gecategoriseerd als een VIP
  • Gereserveerde / voorkeursvertegenwoordiger: Als de oproep/e-mail/chat een gereserveerde/voorkeursvertegenwoordiger heeft

Als u toegang hebt tot het verwijderen (callback/email/social) van verzoeken uit de wachtrij (Gebruikers - Producten - Wachtrij), ziet u de kolommen Voorbeeld en Selecteer (Verwijderen/bewerken). Max. 100 verzoeken kunnen tegelijkertijd uit de wachtrij worden verwijderd.

Als u klikt op de link Voorbeeld voor een verzoek met media type e-mail, ziet u de Van, Aan, Onderwerp en Verzonden tijd van het verzoek. Als u klikt op Voorbeeld voor een Geplande taak, ziet u alle details van de taak ingevoerd behalve de Omschrijving.