Sidan Queue details visar en rad per förfrågning i den valda visningskön.

Den här sidan uppdateras automatiskt och innehåller följande data:

• Nummer/från: Telefonnummer/e-postadress/chattarens ID
  • Typ: En förfrågning (exempelvis en webb-återuppringning) kan tilldelas en kategori och en beskrivning. Kategorin kan vara en färg. Kategorin för förfrågningen (om någon) visas här
  • SLA Score: Visar hur länge förfrågningen har väntat i den här kön, relativt sett
  • Time in queue: Hur länge förfrågningen har varit köplacerad
  • Call-back:
    • anlig förfrågning
    • 1, 2, 3: Återuppringning för första, andra eller tredje gången
  • Scheduled time: Den schemalagda tiden för samtalet/aktiviteten.
  • VIP: Om uppringaren är kategoriserad som VIP
  • Reserved/Preferred Agent: Om samtalet/e-postmeddelandet/chatten har en reserverad/föredragen agent

Om du har rätt att ta bort (återuppringnings-/e-postmeddelanden/sociala medier) förfrågningar från kön (Users - Products - Queue), kan du se kolumnerna Preview och Select (Delete/Edit). Max. 100 förfrågningar kan tas bort från kön samtidigt.

Om du klickar på Preview-länken för en förfrågning med e-post som medietyp visas förfrågningens From, To, Subject och Sent time. Om du klickar på Preview-länken för en schemalagd uppgift visas alla uppgifter som angetts förutom beskrivningen.