På siden Kødetaljer (Queue details) vises én række pr. henvendelse i den valgte visningskø.

Denne side opdateres automatisk og indeholder følgende data:

• Nummer / fra : Telefonnummer / e-mail-adresse / chatter-ID
  • Type: En henvendelse (f.eks. et webtilbagekald) kan tildeles en kategori og en beskrivelse. Kategorien kan være en farve. Henvendelsens kategori (hvis der findes en) vises her.
  • SLA-score (SLA Score): Viser, hvor lang tid henvendelsen har ventet i denne kø relativt set.
  • Tid i kø (Time in queue): Viser, hvor lang tid henvendelsen har stået i kø.
  • Tilbagekald (Callback):
    • Normal henvendelse
    • 1, 2, 3: Tilbagekald første, anden eller tredje gang.
  • Planlagt tid (Scheduled time): Det planlagte tidspunkt for opkaldet/opgaven.
  • VIP: Hvis henvenderen er kategoriseret som VIP.
  • Reserveret/foretrukken agent (Reserved/preferred agent): Hvis opkaldet/e-mailen/chatten har en reserveret/foretrukken agent.

Hvis du har adgang til at slette henvendelser (tilbagekald/e-mail/henvendelser via sociale medier) fra køen (Brugere – Moduler – Kø (Users – Products – Queue)), kan du se kolonnerne Forhåndsvisning (Preview) og Vælg (Select) (Rediger/Slet). Der kan  maks. slettes 100 henvendelser fra køen samtidig.

Hvis du klikker på linket Forhåndsvisning (Preview) for en henvendelse med medietypen e-mail, vises oplysninger om afsender, modtager, emne og afsendelsestidspunkt for henvendelsen, og hvis du klikker på Forhåndsvisning (Preview) for en planlagt opgave, vises alle indtastede detaljer om opgaven, undtagen beskrivelsen.