Het Kennisbank Management-dashboard bestaat uit drie delen, waarvan de details in de onderstaande tabel worden toegelicht:

Scherm blokken Beschrijving
Toplint

Toont verschillende menu-opties en een zoekbalk

Linker paneel Dit bevat in wezen de artikelcategorieën en secties en bevat ook de best beoordeelde artikelen
Middenpaneel

Deze ruimte wordt gebruikt voor het opsommen van de verschillende opties die op het scherm zijn geselecteerd en voor het bewerken van een geselecteerd artikel.

Het bovenste lint bestaat uit de onderstaande menuopties en een zoekpaneel. De menuopties zijn:

1. Dashboard: Scherm dat wordt weergegeven zodra u bent ingelogd
  2. Nieuws: Dit menu-item verwijst naar de sectie Nieuws en mededelingen van de knowledgebase
  3. Inbox: Bevat Kennisbank artikelsuggesties van vertegenwoordigers voor goedkeuring van beheerders.
  4. Probeer het uit: Een ruimte om zoekresultaten van artikelen op basis van de zoekopdracht uit te proberen.
  5. Botmeldingen
  6. Geschiedenis: Toont het auditlogboek van verschillende activiteiten die zijn uitgevoerd in het Kennisbank beheersysteem om beheerders en supervisors te helpen bij het controleren van de acties. Door te klikken op het item in de lijst, wordt het artikel geopend in de editor.
  7. Instellingen : Plaats voor het importeren van Kennisbank-artikelen vanuit een CSV bestand.
  8. Help: Biedt beschrijving over verschillende concepten/acties

Het zoekpaneel kan worden gebruikt om eender welke zoekactiviteit uit te voeren, waarvan de resultaten in het middenpaneel worden weergegeven.

Het linkerpaneel is een hiërarchische structuur op twee niveaus van artikelcategorieën en rubrieken. Ook de bovenste artikelen staan onderaan. Dit paneel zal leeg zijn wanneer u voor het eerst bent ingelogd en u wordt gevraagd een nieuwe categorie aan te maken. Zodra u meerdere categorieën/secties en artikelen daaronder heeft aangemaakt, ziet het scherm er uit zoals in de afbeelding hierboven.