U kunt artikelen in een bulk importeren vanuit een CSV-bestand onder het tabblad “Instellingen”. Een CSV-bestand heeft in principe twee kolommen voor vraag en antwoord. Klik op “Artikelen importeren uit CSV” om naar het scherm “Artikelen importeren” te gaan.

Upload het CSV-bestand en klik op “Volgende” om naar het scherm “Kolommen toewijzen” te gaan. Koppel de koppen in uw CSV-bestand aan de vraag- en antwoordvelden en klik op “Volgende”.

U kunt hier een voorbeeld bekijken van de artikelen die u wilt toevoegen aan het Kennisbank Managementsysteem. Klik op “Importeren Starten” om het importproces te starten.

Zodra de import met succes is voltooid, zult u het artikel kunnen zien in de Inbox sectie onder de categorie import.