Du kan massimportera artiklar från en csv-fil under fliken Settings. En csv-fil kommer i huvudsak att ha två kolumner, för en fråga och ett svar. Klicka på Import articles from CSV för att ta dig till skärmen Import articles.

Ladda upp csv-filen och klicka på Next för att gå till skärmen Map columns. Mappa rubrikerna i csv-filen till fälten Question och Answer och klicka på Next.

Du kan nu förhandsgranska de artiklar som du vill lägga till i Knowledgebase Management-systemet. Klicka på Start import för att påbörja importprocessen.

När importen har slutförts ser du artikeln som visas under inkorgen under kategorin Import.